CALL US: 1 773 341 8028

Modele pavoazare primavara

– Modelaje pictate DIN pastă Cerâmica – mărgele pictate 1, 2 modelele sunt foarte Frumoase. Va rog sa IMI trimiteti si mie sabloanele. Felicitari pentru munca depusa. Multumesc anticipat. Postere cu anotimpurile si Lunile anului. Le Puteti folosi atunci cand vorbiti despre anotimpuri, daca realizati un Panou cu sarbatoritii DIN fiecare Luna sau daca obisnuiti sa aveti un calendrier. Cred ca ar trebui sa FAC si zilele saptamanii, ce ziceti? Le puteti descarca PE linkurile de mai jos. Postere – Papusa DIN Fire chenille – Pui si soricel DIN Sarma plusata – chenille – gândăcei şi păianjeni, DIN pastă Cerâmica şi feu chenille. – Îndoituri cu sârmuliţe (chenille): ajungeam si alte animale, caracatite – broscuta DIN Sarma plusata, broscuta DIN ciucuri si Sarma plusata SC. cu clasele I-VIII durnesti, Botosani, Inv.

Cristina hriscu. ASI Dori si eu aceste sabloane. Va multumesc anticipat! Pingback: viata la Pol pinguini foyers colaj | Talente de Năzdrăvani daca se poate si Zanele. Ce pot face sa le primesc. Multumesc anticipat. Sunt pentru copii de la casutele de Tip familial. Wow… frumoooos ce! Cred ca fluturasii talentati sunt foaret bucurosi sa Lucrezia! Alte idei de pavoazare Găsiți aici, aici, aici și aici.

– Puisor confiserie à DIN coaja de ou – Oita DIN matisori, PE suport de ou – papusi DIN OUA: Clovn, chinez, Scufita Rosie, albinuta – Păpusi diverse realizate de copii: chinezoaica, ciclop, clown, etc. Nu. Cititi cu Atentie articolul si descarcati singur materialul. – Decoraţini DIN cartoane de ouă: creatiile copiilor, alte modele – suport de creioane confecţionat dintr-o găletuşă de iaurt – CUIB de rândunică – Crabi confisati DIN COJI de NUCA – mobila pentru papusi DIN polistiren – figurine DIN dopuri de Pluta – Şarpe confecţionat DIN ghinde – Păpuşă DIN Fire de aţă – felicitare de Anul Nou – Figurină umană, construită PE CAPAC DIN materiale textile – peisaj de toamnă DIN Frunze, seminţe, şi Alte materiale Naturale – mărţişoare confecţionate DIN Frunze si petale uscate – Coşuleţ împletit DIN aţă – Colaje DIN Paste făinoase: zambilă – MELC DIN Fire Scoubidou – floricica DIN hârtie, Cu nasture la mijloc – Floare DIN Benzi de hârtie – Macheta de primavara, colaj – Zâna primăvară. Décor pentru fereastră – Ghirlande Decorative de primăvară, Cu fluturi, Albine, passionpatchwork – ghiocei, decoraţiuni de primăvară – tablouri cu puişori, Cu buburuză, TRIFOI cu patru foi, furnicuţe – lalele DIN Fire chenille – colaje de primăvară, Flori îndoite DIN hârtie şi fluturi DIN evantaie – Albine şi Flori, decoraţiuni suspendate de primăvară – Lăcrămioare, Buchet de primăvară – coronita cu Flori de primavara, realizate cu Perforator décoratif – la fantana, macheta DIN Tub de carton am folosit ideile dumneavoastra de doi Ani şi mi-au Prins foarte bine.